dimarts, 26 d’agost del 2014

Calendari mensual: SETEMBRE / SEPTIEMBRE

Durant el mes d'Agost he deixat de publicar perquè he volgut desconnectar una mica del blog, de la costura i aprofitar les vacances per fer altres coses. Fer exercici físic, fer excursions... i viatjar! He estat 5 dies a Berlin amb dues de les meves millors amigues i en quant tingui les fotos del viatge, us ensenyo unes quantes.
Durante el mes de Agosto he dejado de publicar porque he querido desconectar del blog, de la costura y aprovechar las vacaciones para hacer otras cosas. Hacer ejercicio, ir de excursión...y ¡viajar! He pasado 5 días en Berlín con dos de mis mejores amigas y en cuanto tenga las fotos del viaje, os enseño unas cuántas.

I com que en res comença el mes de Setembre, publico ja el calendari mensual, per si necessiteu començar a apuntar coses per la tornada a la feian o als estudis, i que podeu descarregar i imprimir quan us vingui de gust. Jo, de moment, torno a la costura i a la recerca de feina.
Y como en breve empieza el mes de Septiembre, publico ya el calendario mensual, por si necesitáis empezar a apuntar cosas de la vuelta al trabajo o a los estudios, y que podéis descargar e imprimir cuando queráis. Yo, de momento, vuelvo a la costura y a la búsqueda de trabajo.


Com ha anat el vostre agost? Espero que hagueu disfrutat de les vacances! :)
Cómo ha ído vuestro agosto? ¡Espero que hayáis disfrutado de las vacaciones! :)

1 comentari :

  1. Berlín!! A mi em va encantar, quan jo hi vaig anar era en febrer i feia un fred interessant, hehe.
    Suposo que en agost ha d'estar super bé!
    Gràcies pel calendari de setembre, ens vindrà bé per organitzar-nos el mes :)

    ResponElimina