dimarts, 14 d’octubre del 2014

Fotos: fira Interquilt Girona

Aquest cap de setmana he tornat a anar a la fira Interquilt de Girona, una fira de patchwork i scrapbook organitzada un cop l'any però que ara també han fet una edició especial de nadal.
Este fin de semana he vuelto a visitar la feria Interquilt de Girona, una feria dedicada al patchwork y al scrapbook que se organiza una vez al año pero que ahora también han hecho una edición especial de navidad.

No he volgut anar-hi precisament perque fos especial nadal, encara que hi hagués material dedicat a això, mai compro teles amb estampats nadalencs. M'agrada visitar la fira perque hi ha molts stands on comprar i mirar teles, a metro, fat quarters i rotllos petits i perque sempre descobreixo botigues d'arreu de Catalunya i algunes franceses.
No he querido ir precisamente por que fuera especial navidad, aunque había material dedicada a ella, no compro nunca telas navideñas. Me gusta visitar la feria porque hay muchos stands donde comprar y mirar telas, a metro, fat quarters y rollos pequeños y porque descubro tiendas que hay en Catalunya y algunas francesas.

També podeu trobar stands de labors de patchwork, cintes de tot tipus, fils... encara que aquesta vegada he trobat a faltar feltre i teles de llana que vaig comprar l'última vegada.
También podéis encontrar stands de labores de patchwork, cintas de todo tipo, hilos... aunque he echado en falta fieltro y telas de lana que compré la última vez.

Hi ha varis stands dedicats també al scrapbook, tot i que aqui jo no m'hi paro massa perque no utilitzo aquest material. Però hi podeu trobar una gran varietat de coses.
Hay varios stands dedicados también al scrapbook, aunque aquí yo no me paro mucho a mirar ya que no uso este material. Pero podéis encontrar una gran variedad de cosas.

També hi ha stands de revistes nacionals i internacionals de costura, patchwork, punt de creu, tricot... i sempre hi ha màquines electròniques professionals, fent demostracions que a mi em fascinen. 
También hay stands de revistas nacionales e internacionales de costura, patchwork, punto de cruz, tricot... y siempre hay máquinas electrónicas profesionales, haciendo demostraciones que a mi me fascinan.

És cert que aquesta vegada he trobat a faltar stands que altres vegades hi eren i que la fira m'ha semblat una mica més petita que l'edició de primavera, però sempre m'acabo emportant alguna cosa.
Es cierto que esta vez he echado en falta stands que había otras veces y que la feria me ha parecido un poco más pequeña que la edición de primavera, pero siempre me acabo llevando alguna cosa.


Vaig comprar un parell de teles per fer moneders i dos washi tape, un de física i un de circuits electrònics! va ser impossible no endur-se'ls... :)
Compré un par de telas para hacer monederos y dos washi tape, uno de física y otro de circuitos electrónicos! fue imposible no llevárselos... :)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada