divendres, 2 de gener del 2015

Moneder amb led i pulsador

Feia temps que volia provar d'afegir un circuit amb led a un dels meus moneders i per l'aniversari d'una amiga vaig tenir l'oportunitat per fer-lo i regalar-li.
Hacía tiempo que quería probar de añadir un circuito con led a uno de mis monederos y para el cumpleaños de una amiga tuve la oportunidad de hacerlo y regalárselo.

El moneder és amb cremallera i a la part frontal hi vaig afegir un compartiment amb una tela de bici.
Al principi vaig voler que el led s'encengués a l'obrir la cremallera però cosir-ho és una mica més complicat aixi que vaig optar per posar un petit polsador a l'interior, al costat del led.
El monedero es con cremallera y en la parte delantera le añadí un bolsillo con una tela de bici. 
Al principio quise que el led se encendiera al abrir la cremallera pero era algo más complicado de coser así que opté por poner un pequeño pulsador en el interior, al lado del led.

S'ha acabat això de no trobar la moneda que necessitem quan ens trobem de nit al carrer o en un lloc on no hi ha massa llum.
Se ha terminado eso de no encontrar la moneda que necesitamos cuando estamos de noche en la calle o en un lugar donde no haya mucha luz. 


Volia dir-vos també que a l'apartat del blog d'Electrotextil he penjat un cartell amb un taller que donaré el proper 31 de Gener. Teniu aqui tota la info per qui es vulgui apuntar i si voleu podeu portar algún moneder, ronyonera o motxilla per customitzar!
Quería deciros también que en el apartado de Electrotextil he subido el cartel del taller que voy a dar el próximo 31 de Enero. Tenéis aquí toda la info para quien se quiera a puntar y si queréis traeros un monedero, una riñonera o mochila para customizar con leds!

4 comentaris :

  1. Mhas deixat morta amb la llymeta dins del moneder!!!!!! Kuantes vegades haure pensar....no veig res aki dins!!!!!! Pero mai, mai, mai hagues pensat que shi podria posar una llymeta!!!!!!! Genial!!!!!

    ResponElimina
  2. Uuuoooo!!!!! Estic flipant!!!! Visc a nou barris a la parade de metro de via julia!!!! Just on fas el curs!!!!!! Treballo akelk finde pero per poc que pugui....hi anire!!!!! No tinc ni idea delectronica.....es un impediment????

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eiii que guai que t'agradi tant el moneder!!! El taller serà a les 5 de la tarda i estarem fins les 8 o 9 del vespre, no passa res que no sàpigues electrònica perque serà molt introductòri i farem coses molt bàsiques! Si t'apuntes al taller, si vols porta un moneder i li muntem el circuit! :)

      Elimina