divendres, 16 de març del 2012

Mercat d'artesans a Caldes de Montbui

Aquesta setmana he estat molt ocupada cosint i preparant coses per la fira d'artesans de Caldes amb ajuda de l'Oriol :) Hem hagut de buscar i comprar nou material (una nova carpa!) i entre la feina i les classes no hi ha temps per a fer fotos i penjar les noves coses que he cosit. He fet nous moneders de diferents mides amb noves teles que vaig comprar fa dues setmanes (i que encara no he tingut temps d'ensenyar...). També he fet alguns dissenys nous de punts de llibre, que tot i que és el que més m'agrada fer, n'estic preparant expressament pel dia de Sant Jordi i quan estiguin acabats d'aqui uns dies, els tindrem en algunes llibreries fins el dia 23 d'Abril. Us informarem quan estiguin disponibles!


De moment, us deixem informació sobre el Mercat de l'Olla i la caldera, i el mercat d'artesans d'aquest Dissabte i Diumenge a Caldes de Montbui. Ens trobareu exposant les nostres coses fetes a mà durant els dos dies de 10h a 21h del vespre.

Us hi esperem! :)

1 comentari :

  1. Hola!!
    M'he topat amb les vostres precioses creacions a Artesanio i us he dedicat la secció del blog de la setmana a vosaltres.
    Podeu visitar-nos http://imsomniadreams.blogspot.com.es/
    Una abraçada!!
    Ana Márquez

    ResponElimina