dimarts, 20 de març del 2012

Moneders i punts de llibre de les noves teles...

Al mercat de Caldes hi va assistir moltíssima gent, el bon temps acompanyava, tot i que no gaire a la plaça de l'església perquè el vent de dissabte i diumenge al matí s'enduia carpes i tot el que teniem a les parades... el primer dia vam aguantar amb la carpa, el segon la vam haver de desmuntar.
Tot i així, a moltes els hi va agradar el que teniem, el que més va agradar van ser els fermalls de mussols i els punts de llibre. Gràcies a totes les que us vau endur alguns d'ells :)
Avui us ensenyo les noves teles que vaig comentar, i que vaig comprar a C.Palau fa dues setmanes... amb elles i amb les que ja tenia he fet uns quants moneders quadrats de 10x10cm.


Els hi he afegit una petita butxaca al davant per a guardar targes de tren, tickets...o petites coses que ens hi càpiguen!

Amb una de les teles en especial, la de pastissets i tè 'Time for Tea!', se'm va ocórrer la idea de forrar més botons amb els pastissos de la tela, aqui us en deixo una mostra!
Per últim, aprofitant que ja havia retallat els pastissos i que ja feia temps que buscava la idea de fer un punt de llibre amb una bossa de tè, però no se m'acudia com... us ensenyo el nou disseny que em va sortir aprofitant el Tea! de la tela. Remarco que aquest disseny ja fa dues setmanes que el tinc, perquè els punts de llibre ja estàn gairebé acabats i en quant faci les fotos els publico per a que els veieu!

2 comentaris :

  1. Quines teles mes maques!! Llastima que aquesta empresa no vengui per internet :(

    ResponElimina
  2. Gràcies!
    No, no ven per internet, és una empresa de reciclatge tèxtil i ven teles allà mateix al magatzem :)

    ResponElimina