divendres, 23 de març del 2012

Más puntos de libro de fieltro: tazas de café con pasteles y...cassettes!

A partir de ja! ens podeu encarregar el vostre punt de llibre per a regalar amb una rosa o un llibre el dia de Sant Jordi. Si voleu algun amb altres colors o teniu una idea personalitzada del vostre, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu. Avui us ensenyo alguns punts més que ja fa dies que estan fets:
A partir de ¡ya! podéis encargarnos vuestro punto de libro para regalar con una rosa o con un libro el dia de Sant Jordi. Si queréis alguno con otros colores o tenéis una idea personalizada del vuestro, podéis poneros en contacto con nosotras a través de nuestro correo. Hoy os enseño algunos puntos más que hace dias están hechos:

Seguint la temàtica dels punts de llibre de cafè, he fet alguns més d'altres colors, aquesta vegada els hi he cosit un petit pastís a cada un.
Siguiendo la temática de los puntos de libro de café, he hecho algunos más de otros colores, esta vez cosiéndoles un pequeño pastel a cada uno.

Els que he fet diferents són els punts de cassette (que com a fan que sóc, quan trobo algun interessant me l'he de comprar...) vaig començar amb la idea de fer fermalls, però els fermalls no els he acabat i he convertit alguns en punts de llibre! A veure si quan tingui temps acabo de fer els fermalls...
Los que he hecho diferentes son los puntos de cassette (que como fan de éste que soy, cuando encuentro alguno interesante me lo tengo que comprar...) empecé a coser cassettes con la idea de hacer broches, pero los broches no los he terminado y he convirtido algunos en puntos de libro! Y a ver si cuando tenga tiempo acabo los broches...

I el que ja tenia de fa molt temps però que tampoc havia fet les fotos, és aquest una mica més infantil i divertit. Em venia de gust fer un punt de llibre de Shin Chan i l'Ultra heroi i aqui està!
Y el que ya tenía hecho de hace tiempo pero que tampoco había fotografiado es éste un poco más infantil y divertido. Me apetecía hacer un punto de libro de Shin Chan i Ultra heroi, y aquí está!

Tots els punts i els que falten per publicar aqui, els podeu trobar a partir d'avui a la nostra botiga d'Artesanio.
Todos los puntos y los que faltan por publicar aquí, los podéis encontrar a partir de hoy en nuestra tienda de Artesanio.

1 comentari :

  1. Que xulo el dels cassets :D. Doncs si que vas tenir sort que no et va sobrar res de la teva barbacoa, i os va sortir molt baratet :D. Aviam si la pròxima l'encertem jeje

    bon cap de setmana ;)

    ResponElimina