diumenge, 1 d’abril del 2012

Tenim nou empaquetat i nou punt de venda!

Una cosa important que he d'anunciar i que podeu veure a la pàgina 'On trobar-nos?' és el nou punt de venda on estarem a partir de demà Dilluns. Es tracta d'ExpoBox, una botiga d'artesania organitzada a partir d'expositors en forma de caixa o cub, i on a cada caixa hi podem trobar els dissenys i creacions d'una artesana.
Demà a la tarda portaré les meves coses i muntaré l'expositor. El que més posaré seran punts de llibre fins el dia de Sant Jordi.
Una cosa importante que tengo que anunciar y que podéis ver en la página 'On trobar-nos?'(Dónde encontrarnos?) es el nuevo punto de venta donde estaremos a partir de mañana Lunes. Se trata de ExpoBox, una tienda de artesanía organizada a partir de expositores en forma de caja o cubo, donde en cada caja podemos encontrar los diseños y creaciones de una artesana.
Mañana por la tarde llevaré mis cosas y montaré el expositor. Lo que más llevaré serán puntos de libro hasta el día de Sant Jordi.


I aquest és l'empaquetat nou amb el que a partir d'ara tindrem les creacions petites de feltre. Hem decidit protegir-les amb aquestes bossetes de plàstic amb tancament i reutilitzables, de moment hem comprat dues mides per provar com va, a més, són bossetes que sempre van bé per guardar-hi petites coses. També hi hem ficat a dins una cartulina amb el nostre nom a la part de sota per fer-ho més maco :)
Y éste es el empaquetado nuevo con el que a partir de ahora tendremos las craciones pequeñas de fieltro. Hemos decidido protegerlas con éstas bolsitas de plástico con autocierre y reutilizables, de momento hemos comprados dos medidas para ver cómo va, además, son bolsitas que siempre van bien para guardar pequeñas cosas. También le hemos añadido en el interior una cartulina con nuestro nombre en la parte de abajo, para hacerlo más bonito :)

Les bosses les he comprat a Granollers, en una botiga de material per festes i disfresses, però es poden comprar a bon preu a La Bolsera. Les cartulines amb el nom les hem nosaltres mateixos a la copisteria de l'Oriol, a Les Franqueses.
Las bolsas las he comprado en Granollers, en una tienda de material para fiestas y disfrazes, pero se pueden comprar a buen precio en La Bolsera. Las cartulinas con el nombre las hemos hecho nosotros mismos en la copisteria de Oriol, en Les Franqueses.


Per últim, dir-vos que ens hem apuntat en l'últim moment a la Fira d'artesania de Sant Antoni de Vilamajor que tindrà lloc el cap de setmana abans de Sant Jordi, els dies 21 i 22 d'Abril. Us animem a venir!
Por último, deciros que nos hemos apuntado en el último momento a la Feria de artesanos de Sant Antoni de Vilamajor que tendrá lugar el fin de semana antes de Sant Jordi, los dias 21 i 22 de Abril. Os animamos a venir!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada