dimecres, 9 de maig del 2012

Nous necessers... més el·laborats

Aquests són els primers necessers que he fet amb la forma típica que tenen els necessers.

Són de la mateixa mida que els que vaig fer anteriorment, però aquests tenen més amplada i hi caben més coses. Els he fet amb les últimes teles que vaig comprar!
La veritat és que estic molt contenta del resultat obtingut i ara n'estic preparant més.
Estos son los primeros necesers que he hecho con la forma típica que tienen los neceseres. Son del mismo tamaño que los que hice anteriormente, pero estos son más anchos y caben más cosas. Los he hecho con las últimas telas que compré!
La verdad es que estoy muy contenta del resultado obtenido y ahora estoy preparando más.

La tela interior del necesser de papallones és vermella a petits topos blancs i la tela interior del necesser de girasols rosa és rosa amb topos més grans rosa més claret. Ho aclaro perquè veig que a les fotos no s'aprecia gaire, poden semblar la mateixa tela però no ho són.
La tela interior del neceser de mariposas es roja a topos pequeños blancos y la tela interior del neceser de girasoles rosas es rosa con topos grandes y de rosa más claro. Lo aclaro porque veo que en las fotos no se aprecia, pueden parecer la misma tela pero no lo son.

Les seves mides dels necessers són 18cm de llarg x 10cm d'alt x 6cm d'amplada.
Sus medidas de los neceseres son 18cm de largo x 10cm de alto x 6cm de ancho.


Avui, inesperadament, m'han adjudicat l'última plaça que quedava lliure per a participar en el proper Mercat del Disseny a Sant Cugat del Vallès el proper dia 27. Allà ens veiem!
Hoy, inesperadamente, me han adjudicado la última plaza que quedaba libre para participar en el próximo Mercat del Disseny en Sant Cugat del Vallès el próximo día 27. Allí nos vemos!

4 comentaris :

  1. Qué suerte poder participar en un mercado, yo aún no he podido, llevo poco tiempo de artesana, pero aquí en Gran Canaria hay pocas oportunidades,así que lo tengo muy difícil, cuando veo todos los que hay en la península ...paso un desconsuelo!! Tenemos un clima maravilloso ....pero para algunas cosas tenemos muchas carencias!! Los neceseres monisimos!!! Saludos

    ResponElimina
  2. Quins necessers mes bonics!! M'agraden molt!

    ResponElimina