dijous, 3 de maig del 2012

Teles i altres detalls

Avui us ensenyo les teles que vaig comprar la setmana passada.
Les primeres que us ensenyo són de C.Palau, on les compro habitualment. Hi ha centenars de teles i teixits per escollir, tenen de tot tipus, de feltre, patchwork, llençol, manta, polar, de ras...per a fer disfresses, estovalles... a metro i a pes. Les estampades per exemple, van des de 5e fins a 16e el metro.
Hoy os enseño las telas que compré la semana pasada.
Las primeras que os enseño son de C.Palau, donde las compro habitualmente. Hay cientos de telas y tejidos para escoger, tienen de todo tipo, fieltro, patchwork, sábana, manta, polar, raso...para hacer disfraces, manteles... a metro y a peso. Las estampadas por ejemplo, van desde 5e a 16e el metro.
 
Per a moneders, necessers... ah! i segona tela amb temàtica costurera que tinc.
Para monederos, necesers... ah! y segunda tela con temática costurera que tengo.

Per a bosses d'esmorzar i berenar!
Para bolsitas de almuerzo y merienda!


El segon pack de teles les vaig trobar a 'Moments de Patchwork', una botiga d'aqui Cardedeu que encara no havia visitat.
La veritat és que em vaig sorprendre de la quantitat de teles que també tenen, sobretot de retalls d'uns 0,50x0,30m o 0,50x0,40m...depenent del retall i entre 2e i 4,50e. A part de merceria (fils, fantàstics botons, cintes...) també fan classes de patchwork.
El segundo pack de telas las encontré en 'Moments de Patchwork', una tienda de aqui Cardedeu que todavía no había visitado.
La verdad es que me sorprendí de la cantidad de telas que también tienen, sobretodo retales de unos 0,50x0,30m o 0,50x0,40m... dependiendo del retal y entre 2e y 4,50e. Aparte de mercería (hilos, fantásticos botones, cintas...) también dan clases de patchwork.
De moment i per provar, vaig endur-me 3 retalls de teles diferents i un paquet de 4 teles de la mateixa tonalitat.
De momento y para probar,  me llevé 3 retales de telas diferentes y un paquete de 4 telas de la misma tonalidad.


Aquests dies no he cosit, m'he dedicat a fer hort, a fer comandes de material per internet (etiquetes de tela, cintes, etc...), a provar la nova màquina de fer xapes (molt aviat us l'ensenyaré perquè és fantàstica!), aixi que fins avui no m'he posat a acabar de cosir algunes coses i a preparar-me per aquest cap de setmana, perquè Dissabte ens trobareu de 10h a 21h a la III Fira de la Dona a Lliçà d'Amunt.
Publicaré el cartell!
Estos días no he cosido, me he dedicado al huerto, a hacer pedidos de material por internet (etiquetas de tela, cintas, etc...),  a probar la nueva máquina de hacer chapas (muy pronto os la enseñaré porque es fantástica!), así que hasta hoy no me he puesto a acabar de coser algunas cosas y prepararme para este fin de semana, porque el Sábado nos encontraréis de 10h a 21h en la III Fira de la Dona (Feria de la mujer) en Lliçà d'Amunt.
Publicaré el cartel!

1 comentari :

  1. Són molt xules, i tb tot el que feu. Passeu-vos per el meu blog a veure que us sembla!
    Petonsss

    ResponElimina