dimecres, 12 de setembre del 2012

Estoigs! Estuches!

Després d'un curt viatge a les terres de Terol, avui us ensenyo els estoigs que vau veure l'altre dia però amb més detall.
Después de un corto viaje a las tierras de Teruel, hoy os muestro los estuches que ya vistéis el otro dia pero con algo más de detalle.

Les teles d'aquests dos primers estoigs segur que les haureu vist alguna vegada. L'interior de l'estoig de petjades és de color vermell fort i l'interior del segon estoig és de color blau cel.
Las telas de estos dos primeros estuches seguro que ya las habéis visto alguna vez.
El interior del estuche de huellas es de color rojo vivo y el interior del segundo estuche es de color azul clarito.
I aquests altres dos estoigs els he fet amb algunes de les teles noves que encara no havia estrenat. El primer estoig és de color grana amb cercles vermells i l'interior és de color negre.
L'estoig estampat de regles és diferent per les dues cares i l'interior és d'una tela groga.
Y estos dos otros estuches los he hecho con algunas de las telas nuevas que todavía tenía sin estrenar. El primer estuche es granate con grandes círculos rojos y el interior es de tela negra.
El estuche de estampado de reglas es diferente por las dos caras y el interior es de tela amarilla.

Per a veure i saber més detalls dels estoigs podeu visitar la botiga perque ja estàn tots disponibles a la secció d'Estuches.
Para ver y saber más detalles de los estuches podéis visitar la tienda porque ya están todos disponibles en la sección de Estuches.

Espero que us agradin!
¡Espero que os gusten!

2 comentaris :