dissabte, 1 de setembre del 2012

Setembre: l'estiu aviat s'acava...

Avui, entre fred i mal de cap ja tornem a estar per aqui una altra vegada! Sé que vaig dir que intenteria publicar alguna cosa per no tenir el blog mort durant tot l'estiu però la veritat és que hi ha hagut molta feina a la casa nova i també hem tingut problemes amb la que té el monòpoli del telefòn i internet.
Hoy, entre frío y dolor de cabeza ya volvemos a estar por aqui otra vez! Se que dije que intentaría publicar algo para no tener el blog muerto todo el verano pero la verdad es que ha habido mucho trabajo en la nueva casa y también tuvimos problemas con la que tiene el monopolio del telefono e internet.

Aqui a casa encara ens queda feina per fer, quan vam entrar-hi no és que estigués en molt bones condicions per instal·lar-se, més aviat estava deixada des de feia temps, amb mobles vells, parets mal pintades, bruticia i pols!
Aqui en casa todavía nos queda trabajo por hacer, cuando entramos no es que estuviera en muy buenas condiciones para instalarse, estaba muy dejada, con muebles viejos, paredes mal pintadas, suciedad y polvo!

El que falta per acabar és l'habitació destinada a les manualitats i l'entreteniment; aqui hi van els nostres instruments, una taula de treball per soldar i muntar circuits (que és el que estudio i el que m'agrada fer quan tinc temps!), i un moble de liquidació molt pràctic per a la costura que vaig trobar a ikea.
Lo que nos falta por arreglar es la habitación destinada a las manualidades y el entretenimiento; aqui irán nuestros instrumentos, la mesa de soldar y montar circuitos (que es lo que estudio y lo que me gusta hacer cuando tengo tiempo!) y un mueble de liquidación muy práctico para la costura que encontré en ikea.

Fins fa pocs dies no he començat a cosir i preparar algunes de les coses que tinc en ment des de fa temps, espero poder ensenyar-vos algunes a partir de la setmana que ve.
Hasta hace pocos dias no he empezado a coser y a preparar algunas cosas que tengo en mente desde hace tiempo, espero poder enseñaros algunas a partir de la semana que viene.

4 comentaris :

  1. yo hace 5 meses tuve la mudanza porque me he independizado, menudo rollo, la verdad es que si, hasta que no te estabilizases un rollo, ya iremos viendo las nuevas cositas!

    ResponElimina
  2. No pateixis, és el millor ja que els canvis un cop fets sempre porten coses millors. Sort!

    ResponElimina
  3. Mica en mica s'omple la pica! Tinc ganes de veure les vostres novetats :) Sóc una de les dos components d'Entrenudos, ara he començat la meva pròpia etapa en solitari i estic en aquest altre bloc. Espero que t'agradi! :)

    ResponElimina