dimecres, 19 de novembre del 2014

Súper bossa de tela per a un súper nen

Quan l'Eloi tenia 3 anys li vaig regalar una bossa de tela perque començava l'escola, de fet, aquella va ser la primera bossa que vaig cosir a la meva vida. 
Cuando Eloy tenía 3 años le regalé una bolsita de tela porque empezaba el cole, de hecho, aquella fue la primera bolsa que cosí en mi vida.

Ara l'Eloi ja té 5 anys i aquella se li ha quedat petita i massa infantil, així que li he fet una altra més adient per a que segueixi portant l'esmorzar o el que ell vulgui!
Ahora Eloy tiene 5 años y aquella se le ha quedado pequeña y demasiado infantil, así que le he hecho otra más adecuada para él y para que pueda seguir llevando el almuerzo o lo que quiera!


Em va costar una mica trobar una tela de superherois, que li agraden molt. Però finalment vaig trobar aquesta blava i per a que no quedés gaire simple li vaig afegir tela negra i bies groc. Els colors del Batman :)
Me costó un poco encontrar una tela de superhéroes, que le gustan mucho. Pero al final encontré esta azul y para que no quedara muy simple le añadí tela negra y un bies amarillo. Los colores de Batman :)

A més, li he canviat la corda blanca que sempre li poso a les bosses per una més gruixuda de color blau fosc. Què us sembla? A l'Eloi li ha encantat, es va quedar al·lucinat! :)
Además, le cambié la cuerda blanca que siempre pongo en las bolsas por una más gruesa de color azul oscuro. ¿Qué os parece? A Eloy le ha encantado, se quedó alucinado! :)

1 comentari :