dimarts, 17 de febrer del 2015

Abrimos tienda online en Etsy

 Per fi!! Per fi avui us anuncio que he obert botiga online a la plataforma Etsy.
¡Por fin! Por fin hoy os puedo anunciar que he abierto tienda online en Etsy.

Aquesta és una d'aquelles coses que feia temps que volia fer però mai m'acabava de decidir, sempre li donava voltes a l'assumpte. Sempre tenia alguna excusa: que és dedicar-hi molt de temps, que no tinc càmera bona, que treballant/estudiant la deixaré abandonada, que primer provo en una altra plataforma... i la veritat és que vaig obrir a Dawanda per provar, però no m'ha convençut gens. Segurament funciona molt bé a Alemanya, o a altres països europeus, però a mi personalment no m'ha agradat i la vaig deixar abandonada.
Esta es una de esas cosas que hacía tiempo que quería hacer pero nunca acababa de decidirme, siempre le daba vueltas al asunto. Siempre tenia alguna excusa: que es dedicarle mucho tiempo, que no tengo una buena cámara, que trabajando/estudiando dejaré la tienda abandonada, que si primero lo pruebo en otra plataforma... y lo cierto es que prové en Dawanda pero no me ha convencido nada. Seguramente funciona muy bien en Alemania, o en otros países europeos, pero a mi personalmente no me ha gustado y terminé dejando de lado la tienda.

Se que Etsy és una plataforma molt gran i no se com aconseguiré que els meus articles tinguin visibilitat, arribi a les primeres vendes (si arriben!!) etc... Per mi serà un gran repte però fa tant de temps que ho volia fer, que ara que tinc prou temps lliure m'agradaria portar-ho més en serio.
Se que Etsy es una plataforma muy grande y no se como conseguiré que mis artículos tengan algo de visibilidad, lleguen las primeras ventas (si llegan!!!)... Para mí será un gran reto pero hace tanto tiempo que quería hacerlo, que ahora que tengo suficiente tiempo libre me gustaría llevarlo más en serio.

Podeu visitar la botiga online aqui, també he afegit el link a la pàgina 'Punts de venda'. 
Estic oberta a rebre crítiques i suggerencies!! :)
Podéis visitar la tienda online aquí, también he añadido el link en la página 'Puntos de venta'.
Estoy abierta a recibir críticas y sugerencias!! :)

2 comentaris :

  1. Enhorabona i molts éxits en aquesta nova etapa!!! Un miauuuuuupetonet gegant artista!!!!

    ResponElimina
  2. Estem en sintonia,...el meu proposit aquest any, també és dedicació a la botiga de l'Etsy,...ja la vaig obrir, l'experiéncia és bona, però no tenia el temps material que cal, demana temps, però encoratja molt.

    Felicitats!!!,...sort i molta custura!!!

    ResponElimina