dimecres, 4 de març del 2015

Nuevos monederos: doble bolsillo

Avui us vull ensenyar un nou disseny de moneder que he fet i que incorporo al meu catàleg a partir d'ara. En alguna ocasió, a les fires que he fet, m'han demanat moneders amb dues butxaques, per portar monedes i targetes per separat. Jo alguna vegada ja ho havia pensat, però quan t'ho demanen en dues o tres ocasions... ja veus que amb allò t'hi has de posar, i així he fet.
Hoy os quiero enseñar un nuevo diseño de monedero que he hecho y que incorporo a mi catálogo a partir de ahora. En alguna ocasión, en las ferias, me han pedido monederos con dos bolsillos, para llevar monedas y tarjetas por separado. Alguna vez ya había pensado en hacerlos, pero cuando te lo piden en dos o tres ocasiones... te das cuenta de que tienes que ponerte con ello, y eso he hecho.


Aquests són els quatre primers que he acabat. Són com els que faig habitualment de cremallera, però els hi he afegit una butxaca amb sol·lapa a la part frontal. 
Estos son los cuatro primero que he terminado. Son como los que hago normalmente con cremallera, pero a estos les he añadido un bolsillo con solapa en la parte frontal.

La part de la sol·lapa porta un botó snap metàl·lic enlloc de plàstic. Quan pugui intentaré fer un tutorial sobre com posar aquests snaps.
La parte de la solapa lleva un botón snap metálico en vez de plástico. Cuando pueda intentaré hacer un tutorial sobre cómo poner este tipo de snaps.

Aquests moneders els podeu trobar a la botiga Anuska de Cardedeu, a l'apartat Punts de venda podeu trobar més info de com arribar. I també hi ha alguns disponibles a la meva botiga Etsy, intentaré pujar-ne més en uns dies!!
Estos monederos los podéis encontrar en la tienda Anuska de Cardedeu, en el apartado Puntos de venta podéis ver más info de cómo llegar. Y también hay algunos disponibles en mi tienda Etsy, intentaré subir más en unos días!


Què us semblen? Els trobeu pràctics? :)
Qué os parecen? Los encontráis prácticos? :)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada