dimecres, 6 de maig del 2015

Més motxilles infantils de tela

Avui us vull ensenyar un nou grup de motxilles infantils que vaig acabar fa uns dies. Aquestes les podeu trobar a la botiga La Nena Nen de Granollers, a l'apartat Punts de venda teniu la info com arribar-hi!
Hoy os quiero enseñar un nuevo grupo de mochilas infantiles que terminé hace unos días. Estas las podéis encontrar en la tienda de Granollers La Nena Nen, en el apartado Punts de venda tenéis la info de cómo llegar.

Últimament busco estampats més primaverals i estiuencs i que les motxilles siguin molt colorides. Els nens les poden utilitzar per les excursions al camp, al parc... i poden portar el que vulguin: roba de recanvi, joguines, contes o el berenar.
Últimamente busco estampados más primaverales y veraniegos y que las mochilas queden muy coloridas. Los niños pueden utilizarlas para las excursiones, el parque... y pueden llevar lo que quieran: ropa de recambio, juguetes, cuentos o la merienda.

Totes tenen la mateixa mida i estan fetes especialment per a que les duguin nens/es fins a 5 anys. Les dues motxilles que hi ha a continuació són les que podeu trobar a la meva botiga online a Etsy, podeu veure-les aqui.
Todas tienen la misma medida y están hechas especialmente para que las lleven niños/as de 2 a 5 años. Las dos mochilas que hay a continuación son las que están disponibles en mi tienda online en Etsy, podéis verlas aquí.

Aviat aniré pujant més motxilles a la botiga online, però també en trobareu una gran varietat a la nostra parada els dies 22, 23, 24 i 25 de maig, per la fira de Sant Isidre del meu poble, Cardedeu.
Si us queda aprop, passeu a saludar-nos!!
Pronto iré subiendo más mochilas a la tienda online, pero también encontraréis muchas de ellas en nuestra parada los días 22, 23, 24 y 25 de mayo, en la feria de Sant Isidre de Cardedeu
Si os queda cerca, venid a saludarnos!!

1 comentari :

  1. Quina combianció de teles més precioses! M'encanten! Montse lesmiliunaidees.blogspot,com

    ResponElimina