dimarts, 24 de novembre del 2015

Sorteo / Sorteig a Facebook!

A principis de Novembre vaig comentar per facebook que faria un sorteig per cel·lebrar que fa 4 anys que vaig començar amb Cosir i fer ampolles. Ja fa 4 anys que vaig obrir aquest blog, encara que últimament l'he deixat una mica de banda, per dedicar-me més a dissenyar coses noves, cosir molt, la botiga online i moltes coses més... en fi, que a vegades no es pot amb tot!
A principios de Noviembre comenté en mi página de facebook que haria un sorteo para celebrar que ya hace 4 años que empecé con Cosir i fer ampolles. Hace 4 años que abrí este blog, aunque ultimamente lo tengo un poco abandonado, porque me he dedicado más a diseñar cosas nuevas, coser mucho, la tienda online y muchas cosas más... en fin, que a veces ¡no se puede con todo!

Crec que és el primer cop que faig sorteig a facebook, els que he fet els he fet al blog. He fet servir l'aplicació EasyPromos que és la que cal fer servir quan volem fer sortejos a facebook. Quan acabi el sorteig ja us explicaré com m'ha anat organitzar-lo amb això.
Creo que es la primera veg que organizo un sorteo en facebook, siempre los he hecho en el blog. He usado la aplicación EasyPromos que es la que hay que usar cuando queremos hacer sorteos en facebook. Cuando el sorteo termine ya os explicaré cómo me ha ido con esta aplicación.

Si us voleu apuntar al sorteig, és molt fàcil, només cal que entreu al link de sota i amb el vostre perfil de facebook podeu omplir el mini formulari que trobareu i donar-li al botó de Participar. I què sortejo?? Doncs el guanyador/a podrà escollir entre tres: ronyonera, moneder doble o motxilla infantil.
Si os queréis apuntar al sorteo, és muy sencillo, sólo tenéis que entrar en el link de aqui debajo, con vuestro perfil de facebook podéis rellenar el mini formulario y darle al botón de Participar. ¿Y qué estoy sorteando? Pues el ganador podrá escoger entre tres opciones: riñonera, monedero doble o mochila infantil.

El sorteig està obert fins diumenge 29 a la nit!!
El sorteo está abierto hasta el domingo 29 por la noche!!!


1 comentari :