dimarts, 26 de gener del 2016

Fotos: Resum de fires del 2015 a Cardedeu


Hola! Com podreu comprovar, el calendari que em vaig organitzar per tenir entrades al blog setmanalment, ha resultat ser un desastre. Així que tanquem 2015 amb el blog mig abandonat, però abans que passi més temps, us volia fer un resum de les tres fires en les que he muntat parada al meu poble durant l'any.

Ha sigut el primer any en que he muntat parada a les tres fires d'artesania que s'organitzen a Cardedeu cada any. La fira de sant isidre al maig, la fira d'artesania al juny i la fira de nadal al desembre.

Totes les fotos estan fetes amb el mòbil així que ho sento per la pèssima qualitat... 

Fira de Sant Isidre - maig 2015
En aquesta fira, a part de la conegudissima zona d'animals de granja i cavalls, s'hi poden trobar moltes parades d'artesania i d'alimentació, stands de comerços del poble, atraccions i un espai de terrasses i menjar. També hi ha moltes activitats durant tots els dies, típiques com les curses de burros o el concurs de menjar borregos. Tot situat al Passeig de la Riera, al parc dels Pinetons.Fira d'art i artesania - juny 2015
Durant un dia les places del centre s'omplen de petites parades d'artesans de Cardedeu i de pobles del voltant, un bon moment per a conèixer gent artesana del meu poble.Fira de nadal i del torró artesà - desembre 2015
La fira de nadal és la més concorreguda de l'any, a les places i carrers del centre s'hi poden trobar les parades de turrons artesans, de productes nadalencs i moltes parades d'artesans. També hi ha activitats pels més petits com fer cagar el tió a la plaça, la xocolatada, bastoners, música, o el caldo que es fa a la plaça de sant corneli.


Després de la fira de nadal, vaig fer encara una altra fira, us ensenyo les fotos el proper dia!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada