dimarts, 2 de febrer del 2016

Fotos: DFactory Granollers

L'última fira de l'any en la que vaig participar va ser a la pop-up store DFactory Granollers. Va ser després de la fira de nadal de Cardedeu, podeu veure el resum aqui.

DFactory va ser un esdeveniment que va durar totes les festes de nadal, amb molts stands de joves dissenyadors i artesans, un total de 23 dies dins d'una de les naus que hi ha al recinte de Roca Umbert, a Granollers.
El meu stand va estar compartit amb la Marta de LaNenaNen i Guanabi. De fet, era l'únic stand que oferia roba i complements infantils.
LaNenaNen ha fet per aquest hivern una linia de roba infantil, de dessuadores i pantalons molt punkis, molt alegre i divertida pels nens. De fet, aquesta col·lecció es diu 'Double Punk'.
Amb Guanabi, la Marta i la Montse han creat complements i jocs pels més petits, com les cues de drac, les corones o els sacs de dormir que són súper calents!.
Jo vaig omplir l'stand amb més articles de la linia infantil que no amb els complements d'adult. Primer perque trobava que encaixava millor amb la resta, i segon perque les ronyoneres i moneders em van volar a la fira de nadal de la setmana anterior...!
Totes les fotos són prèvies al dia d'obertura i encara faltava col·locar les coses de la meva part de l'stand. Són les úniques fotos que tinc, però suposo que ja us feu a la idea de com era el recinte, tots els stands estaven formats per palets. Com a experiència, diré que hi ha hagut coses bones i coses dolentes, però contentes d'haver participat.

Fins aviat!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada