dimarts, 1 de març del 2016

Ronyoneres de tela: ronyonera bàsica amb cremallera

Aquest febrer m'han vingut ganes de reprendre el blog (una altra vegada) i anar-lo actualitzant amb totes les coses que he anat fent en els últims mesos, així que aprofito que és primer de març per començar! Vull anar publicant totes les coses que he anat fent, algunes encara les veureu a la meva botiga de Etsy i d'altres ja no, però igualment les aniré publicant perque no quedin en l'oblit dins d'una carpeta al meu ordinador.

Després de nadal, al veure l'èxit que van tenir les ronyoneres, vaig plantejar-me de buscar noves cremalleres per a que em resultés més ràpid, fàcil i econòmic muntar i cosir noves ronyoneres a partir d'ara. Aquestes que us ensenyo avui són les primeres que vaig fer al febrer amb les noves cremalleres, són el model de ronyonera bàsica, d'una sola butxaca.

Normalment de tot faig models únics, tot i que a vegades d'una tela em poden sortir dues royoneres com ha passat amb algunes d'aquestes. El fet de fer una o dues ronyoneres de cada tela, vol dir que sempre estic buscant teles per fer-ne de noves i per això no tinc una gran quantitat de models per triar. També intento sempre tenir estampats per nois o unisex.

Podeu veure-les totes amb detall aqui.
Ara estic preparant nous models de ronyonera bàsica i també fent alguns de doble cremallera. A més, també estic preparant una petita col·lecció de colors llisos... espero tenir-ho acabat aquest mes!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada