diumenge, 3 de juny del 2012

Els caps de setmana: treball a l'hort

Aquest és el segon any que fem hort i tot està sortint molt millor que l'any passat. Hem treballat molt la terra i hem fet (i ja trasplantat) el planter de llavors tradicionals dels nostres amics de Can Piella i de Les Refardes.
Este es el segundo año que hacemos huerto y todo está saliendo mucho mejor que el año pasado. Hemos trabajado mucho la tierra y hemos  hecho (y ya transplantado) los plantones de las semillas tradicionales de nuestros amigos de Can Piella y de Les Refardes.

Ara els enciams ja els podem anar recollint i els tomàquets i les albergínies ja tenen flors, els pebrots encara no.
Ahora las lechugas ya las podemos recoger y los tomates y berenjenas ya tienen flores, los pimientos todavía no. 
 
Aquest és l'aspecte que té ara:
Este es el aspecto que tiene ahora:Aquest any també tenim nou planter de maduixa però aquestes no en faràn fins l'any que ve, les que hem collit són les de les plantes de l'any passat que n'han fet moltes i ja ens les hem menjat!
Este año también tenemos nuevo plantón de fresa pero estas no harán hasta el año que viene, las que hemos recogido son las de las plantas del año pasado que han hecho muchas y ya nos las hemos comido!


Ahir ja tocava una mica de feina a l'hort, vam fer més planter d'enciam i també vam recollir algunes cireres del cirerer que ja estan totes vermelles i grans.
Ayer ya tocaba un poco de trabajo en el huerto, hicimos más plantón de lechuga y también recogimos algunas cerezas del cerezo que ya están todas rojas y grandes.


Estan molt molt bones!!!
Están muy muy buenas!!!

1 comentari :