dilluns, 18 de juny del 2012

Etiquetes de tela

La setmana passada em van arribar les etiquetes de tela que havia demanat a Spoonflower.
La semana pasada me llegaron las etiquetas de tela que había pedido en Spoonflower.

Spoonflower és una web per a fer-te teles amb els teus propis dissenys. Per a fer-ho cal preparar un patró amb la mida del teu disseny, després puges el disseny a la web, esculls la mida de la tela (vaig escollir Fat quarter) i el tipus de tela que vols (vaig escollir Kona Cotton), pagues la tela i els gastos de 2$ i en unes tres setmanes t'arriba a casa la tela amb el teu disseny, única i exclusiva!
Spoonflower es una web para hacerte telas con tus propios diseños. Para hacerlo tenéis que preparar un patrón con la medida de tu diseño, luego subís el diseño a la web, escogéis la medida de la tela (la mía es Fat quarter) y el tipo de tela que queréis (la mía es Kona Cotton), pagáis la tela y los gastos de 2$ y en unas tres semanas te llega a casa la tela con tu diseño, única y exclusiva!

Com que pots pujar el patró que vulguis també serveix per a fer etiquetes. Jo he fet el meu utilitzant Inkscape i he fet un patró format per 4 etiquetes petites i 1 etiqueta gran, així tinc de dues mides diferents. Totes són d'1cm d'ample però les petites fan 3cm de llarg i les grans 4cm.
Como podéis subir el patrón que queráis también sirve para hacer etiquetas. Yo he hecho el mío con Inskcape y he hecho un patrón formado por 4 etiquetas pequeñas y 1 eiqueta grande, así tengo de dos medidas. Todas son de 1cm de ancho pero las pequeñas miden 3cm de largo y las grandes 4cm.

Al blog de Maggani trobareu un tutorial on explica com demanar les etiquetes a la web i com posar-li una entretela per a que no es desfilin.
Aquesta setmana em posaré a retallar i planxar les meves i quan estiguin cosides us les ensenyo amb detall.
En el blog de Maggani encontraréis un tutorial que explica cómo pedir las etiquetas en la web y cómo ponerles una entretela para que no se deshilachen.
Esta semana me pondré a recortar y planchar las mías y cuando estén cosidas os las enseño con detalle.

2 comentaris :