dimarts, 30 de desembre del 2014

Colls polar infantils // Cuellos polar infantiles

L'última entrada de l'any la dedico als colls amb polar interior que he fet aquesta setmana pels més menuts de la familia: els fills dels meus cosins. En realitat no hauria de dir que els he fet jo, sinó que els hi va cagar el nostre tió per que vagin ben abrigats aquest hivern!
La última entrada del año la dedico a los cuellos con polar interior que he hecho esta semana para los más pequeños de mi família: los hijos de mis primos. En realidad no tendría que decir que los he hecho yo, si no que los ha cagado nuestro tió para que vayan bien abrigados este invierno!

Tots els colls porten dos tipus de teles per la part exterior i per l'interior són de tela polar. Com que no volia que fossin en forma de tub ja que tampoc podia mesurar els caps dels nens, vaig decidir fer-los com una bufanda i col·locar snaps. Aixi també poden treure-se'l més fàcilment.
Todos los cuellos están hechos con dos telas por la parte exterior y por el interior son de tela polar. Como no quería que fueran cerrados en forma de tubo, ya que no podía tampoco medir las cabezas de los niños, decidí hacerlos como una bufanda y ponerles unos snaps. Así también pueden quitárselo y ponérselo más fácilmente.Si en faig més aquestes vacances potser m'animo i també penjo el tutorial de com fer-los, és molt senzill! Què us sembla?
Si hago más estas vacaciones quizá me animo también a subir el tutorial de como hacerlos, son fáciles de coser! Qué os parece?

1 comentari :

  1. Guau,...quina bona idea de fer-los amb snaps, segur que pels nens seran més fàcils de treure. Les teles i les convinacions que has fet, són molt boniques,...aquest tiò de molt bon gust!!! Bona entrada d'any,...:-)

    ResponElimina