dimarts, 30 de juny del 2015

Mochilas infantiles en Menorca

A l'última entrada que vaig fer amb la sessió de fotos de les motxilles infantils, us anunciava que aquest estiu moltes motxilles viatjarien a Menorca. Doncs a partir d'aquesta setmana ja les podeu trobar allà! 
En la última entrada que hice con la sesión de fotos de las mochilas infantiles, os anuncié que este verano muchas mochilas viajarian a Menorca. ¡A partir de esta semana ya las podéis encontrar allí! 

A partir de ja i fins a finals d'agost, podreu trobar a la Marta de La Nena Nen fent recorregut per les diferents fires d'artesania que hi ha a Menorca durant l'estiu. A la seva parada de roba i complements infantils hi podreu trobar els vestits per nena que fa ella i també altres marques artesanes de roba infantil. 
A partir de ya y hasta finales de agosto, podréis encontrar a Marta de La Nena Nen recorriendo las diferentes ferias de artesanía que hay en Menorca durante el verano. En su parada de ropa y complementos infantiles podréis encontrar los vestidos para niñas que ella hace y también otras marcas artesanas de ropa infantil.


Aquestes són algunes de les últimes que li vaig portar abans de marxar i que estaran a Menorca, no vaig poder fotografiar-es totes! Estic preparant-ne més i pujaré algunes a Etsy, aqui podeu veure les que ara queden!
Estas son algunas de las últimas que le llevé antes de irse y que estarán en Menorca, ¡no pude fotografiarlas todas! Estoy preparando más mochilas y subiré algunas más a Etsy, aquí podéis ver las que ahora nos quedan.

Bon estiu!
¡Feliz verano!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada