dimecres, 17 de juny del 2015

Sessió de fotos de motxilles infantils + una notícia!

Fa un parell de diumenges vam tenir quedada familiar i vam fer dinar de picnic amb els meus tiets i cosins.Vaig aprofitar l'ocasió i vaig agafar a tots els nens per fer una petita sessió de fotos amb les motxilles infantils.
Hace un par de domingos tuvimos quedada familiar y fuimos a comer al campo con mis tíos y primos. Aproveché la ocasión para reunir a todos los niños y hacer una pequeña sesión de fotos de las mochilas infantiles.

Va ser tot força improvisat, que dificil és fer fotos als nens, no paren quiets!! Tots volien posar-se les motxilles, primer aquesta, després l'altra... vaig poder fer varies fotos, no gaires, però les suficients com perque us pogueu fer una idea de com queden i quina mida tenen.
Fue todo muy improvisado, qué difícil es hacer fotos a los niños, no paraban quietos! Todos querían ponerse las mochilas, ahora esta, ahora la otra... pude hacer algunas fotos, no muchas, pero las suficientes como para que os podais hacer una idea de como quedan y el tamaño que tienen.

També vull anunciar-vos que durant els mesos de juliol i agost, la botiga La Nena Nen de Granollers estarà tancada i no podreu trobar les nostres motxilles allà. Però és per un bon motiu: la Marta, la propietària, agafa totes les coses boniques que te a la botiga, incloses les nostres motxilles, i marxa durant dos mesos a fer fires per Menorca! Aixi que si esteu per allà durant les vacances, aprofiteu i aneu a veure-la!! La seva paradeta us encantarà :)
También quiero anunciaros que durante julio y agosto, la tienda La Nena Nen de Granollers estará cerrada y no podréis encontrar nuestras mochilas infantiles. Pero es por un buen motivo: la Marta, la propietaria, coge todas las fantásticas cosas que tiene en la tienda, incluídas nuestras mochilas, y se va durante dos meses de ferias por Menorca! Así que si vais por allí de vacaciones, aprovechad y visitadla!! Su parada os encantará :)

Aquestes i altres motxilles també les trobareu disponibles a la meva botiga Etsy, aqui les podeu veure totes amb més detall.
Estas y otras mochilas también las encontraréis disponibles en mi tienda Etsy, aquí las podéis ver todas con más detalle.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada